2011. október 26., szerda

A hét kérdése - Az új kiegészítő

Azt hiszem, hogy ennél aktuálisabb kérdést nehezen lehetne feltenni. A Blizzard a BlizzCon alatt bejelentette, hogy a Wow új kiegészítője a Pandaria ködjei, vagyis a Mists of Pandaria nevet fogja viselni. A történetről annyit tudunk, hogy Azeroth lakói felfedezik ezt az új területet, ahol a pandarenek laknak, és megindul a harc érte.

Mit vársz a lore szempontjából a Mists of Pandariától?


Azok után, hogy tegnap az is kiderült, hogy Theramore-t le fogja rombolni a Horda, a totális háborút várom, amelyben a Szövetség és a Horda története egyaránt nagy léptékkel fog előrehaladni minden fronton és minden népnél. Talán még jó is lenne, ha nem sárkányokkal, meg a Lángoló Légióval, hanem saját magunkkal kell majd foglalkoznunk, és a történet a két frakció ellenségeskedéséről fog szólni.
Emellett azért várom, hátha kiderül, hogy a pandarenek igenis őriznek valami titkot, amely sokat jelent Azeroth szempontjából (a lore-panel során elhintették, hogy ismét találkozni fogunk a Zandalari törzzsel). Én amúgy nagákat várok a pandáktól (bocsi, pandarenektől).

És ti?

7 megjegyzés:

  1. Azt gondolom elérkezett az idő mikor nem kell összefogni senki ellen, ittmaradtunk magunknak és ki fog törni a (még sokáig emlegetett) nagy Negyedik háború!

    VálaszTörlés
  2. A háború nem hivatalosan a Wrathgate eseményei óta kitört!:D A magam részérő örülök neki.... egy régi ellenséggel szemben a horda könnyebben összezárja a sorait,Garroshnak pedig végre nem a Hordán belül kell kibelezendő célpontokat keresni,a többi hordás vezető pedig belátja, hogy nem lehet az idegkárosodott orkal vitatkozni, és háborúzni egyszerre:)Blood Elf játékosként pedig azt mondom, végre az emberek orra alá pörkölhetünk azért, amit Dalaran romjainál tettek! a pandák meg.... na jó.... tudom, warcraft3:Frosen throne óta benne vannak a loreban, de mit játszható faj? hát izé...

    VálaszTörlés
  3. Miért mit tettek ott én jártam már ott de csak pár Dalarani mágust és építészt láttam :S

    VálaszTörlés
  4. A Warcraft 3: The Frosen Throne alatt szépen kijutott nekik az emberek rasszizmusából. A saját földjükön is lett volna mit elpusztítani, ehelyett csatlakoztak a nyilvánvalóan vesztésre álló Lorderani erőkhöz. A kedves Lord Garithos pedig előbb félrelökte őket, hogy őrizzenek valami piszlicsáré torony- rendszer építést,majd amikor feltűntek az élőholt seregek, minden embert elrendelt, és azzal bízta meg az elfeket, hogy tartsák fel a létszámfölényben lévő ellenséget support és nehéz páncélos csapatok nélkül... lehetetlen küldetés, aminek egyenes következménye, hogy elfogadták a Nagák segítségét... amiért az egész hadsereget kolektíve halálraítélték...

    VálaszTörlés
  5. én nagyon várom és én is azt várom tőle amit te is írtál...hogy végre kiélesedik jobban, nyíltabbá válik a harca két frakció között
    én kifejezetten örülök neki, hogy most olyan értelemben egy kis nyugi van, hogy nincs egy hatalmas monumentális erősségű főellenség, hanem "csak" mi magunk :P
    és szerintem a pandarenek királyok :D

    VálaszTörlés
  6. Totális háború. A horda taktikája : AMI PIROS AZT ÜTNI KELL
    A szövetség inkább taktikázni fog..

    VálaszTörlés
  7. Aelranis jókat írt, =) annyit szolnék hozza énis örülök neki, hogy a háború kiéleződik,bár Garrosh életszemléletével abszolút nem értek egyet a Horda leggyengébb pontja jelenleg, remélem Mop-ban Thrall visszakéri szépen az őt megillető helyét a Horda élén!=) Hamég kihívná párbajra Garrosh-t és kinyirná még jobb lenne:D(gondolom Garrosh nemigen adná vissza a Horda vezetését Thrall nak)
    Az alliance -ról meg annyit igazi kétszínű áruló banda, rendkívűl gyenge vezetéssel:P (gondolok itt Arthas-ra vagy Varian Wrynn-re.) R.I.P Cairne! Sw újra égjen! Die Horde Rennt!! =)

    VálaszTörlés